lördag 25 oktober 2008

Mia Törnblom - Så dumt

Att Mia Törnblom har ett stökigt förflutet är ingen hemlighet. I sina succéböcker och populära föreläsningar om självkänsla delar hon frikostigt med sig av sina egna erfarenheter. Men först nu berättar hon hur det verkligen var. Så dumt! är hennes efterlängtade självbiografi - en personlig berättelse om hur hon har tagit sig från djupaste självförakt till att respektera och älska den hon är.

Boken tar sin början under Mias sista dygn som aktiv narkoman då hennes tillvaro kantades av kriminalitet, missbruk, våld och sorg. Men då, när hon befann sig på botten, vände allt. Hon insåg att hon måste välja mellan att dö eller att överleva.

Med insiktsfullhet och humor skildrar Mia Törnblom hur hon blev nykter och drogfri. Hennes bok visar att förändring är möjlig. Alla kan lära sig att älska sig själva och att vända mörker till ljus.Hämtat från Bokus.

Jag gillar Mia Törnblom, tycker hennes böcker om självkänsla stärkt mig. Denna bok handlar om hennes knarktid och jag tycker det är fruktansvärt intressant. Tänk att det gått så bra för henne trots allt..BETYG 3

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar