söndag 16 augusti 2009

Söndag 16/8

Ny dag och nya bekymmer, nej det där lät negativt. Ny dag och nya möjligheter ska det ju vara..

Igår var det bottennotering när det gäller steg, men det kan ju inte bli några steg om man inte är ute och går, skulle vara om jag fäste räknaren på någon av katterna.Fast Simba som ni ser på bilden i tv rutan , han är så lat.Kanske lik mig,,hehe. Fast gosig är han.Nej igår var jag dötrött orkade bara det mest nödvändiga, typ laga mat och tvätta.


Någon sa till mig att vara tonårsföräldrar är som småbarnförälder, ja nästan alltså. Gud va lättväckt man är.Och orolig jämt men det förstår ju inte de, då är man bara dum i huvudet.

Igår somnade jag väl in vid halv ett men vaknade vid kvart i två och såg att det flammade i trappan. Hjälp tänkte jag det brinner, jag rusade upp,,nej då var det tonårspojken som titta på tv, men hade somnat. Lagom till att gå och lägga sig kommer stora flickan in genom ytterdörren, tyst visserligen men jag var ju redan vaken.Och sedan var det inte lätt att somna om.


Gissa om det ska bli skönt när skolan börjar och man kommer in i vanliga gängor. Får gå och lägga sig normal tid.Jag behöver mina 8 timmars sömn för att fungera och mer till..Idag ska jag tvinga ut mig på en promenad,,och så ska jag ha middagen senast vid tvåtiden.

Och kanske kan det blir en motionstur på cykeln också i bästa fall..

Många kramar från trötta tonårsmamman

MiaNya kattdollarn..

1 kommentar :