torsdag 28 juli 2011

Marianne Cedervall - Spinnsidan - Ljudbok


Tänk att det ska behöva hända så mycket i den lilla socknen Kajpe Kviar!

Väninnorna Mirjam och Hervor, som är tillbaka på Gotland och har tänkt ägna våren åt läsning, örtletande och trädgårdsskötsel, upptäcker snart att inget är som vanligt. Bonden Sylve är långt ifrån sitt forna jag efter olyckan och Mirjam får dåligt samvete varje gång hon ser honom. Dessutom är det något som inte stämmer med de nya grannarna, den till synes hjälpsamma Kajsa och den tysta, ensamma pojken Emanuel. Och vad är det med alla karlar? Både bror Aron och den nyfunna vännen Bosse håller på att deppa ihop fullständigt. Till råga på allt har Mirjam polisen inpå knuten, som påminner henne alltför väl om den där sommaren då de tre direktörerna gick och dog.

När så Hervor får en ovälkommen syn i skogen inser både hon och Mirjam att de återigen har en del att ta itu med. Kopierat ur Bokus



Glitter <span class=



Denna bok ska definitivt inte läsas, den ska lyssnas på. Jag bara njuter av de härliga dialekterna, nästan så man glömmer bort handlingen. Boken började lite tunt men jobbar snart upp sig. Underbar feel good bok..BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar