måndag 14 januari 2013

Paulo Coelho - Alkemisten - Ljudbok

Alkemisten är den magiska historien om Santiago, en andalusisk herdepojke, som följer sin dröm om att finna en av världens dyrbaraste skatter. Från sitt hem i Spanien reser han till marknaderna i Tanger och genom Egyptens öken till ett livsavgörande möte med alkemisten. Historien om de skatter som Santiago finner på sin väg lär oss den viktigaste av alla visdomar: att lyssna till sitt hjärta, att förstå tecknen på livets väg och framför allt att följa sina drömmar. Kopierat från Bokus

Den här boken har sålts i miljoner och åter miljoner upplagor och alla har pratat om hur fantastisk den är.En del har till och med ändrat sitt sätt att tänka sägs det. Och visst är boken jättebra ett mellanting mellan tusen och en natt och bibeln. Historien är underbar och beskrivningarna målande, man får följa herdepojken som försöker uppfylla sitt livs dröm och hitta en skatt.
På sin väg möter han många olika människor, bland annat jobbar han hos en man som säljer kristall. Där gör han så affärerna blir mer lönsamma genom att han är finurlig.
BETYG: 4

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar