söndag 28 juli 2013

S J Bolton - Nu ser du mig - Ljudbok

Trots sin djupa fascination för Jack the Ripper har den unga London-polisen Lacey Flint aldrig jobbat med ett mordfall, eller sett ett lik på nära håll. Förrän nu.

När Lacey en kväll närmar sig sin bil ser hon en döende kvinna stå lutad mot passagerarsidan. Kvinnan har blivit brutalt knivskuren bara ett ögonblick tidigare, och dör i Laceys famn.
Lacey kastas huvudstupa in i sin första mördarjakt, och hon skyr inga medel för att hitta den bestialiska mördaren.

Men hennes första stora fall blir också början på en högst personlig mardröm. När Lacey får ett brev med välbekant innehåll, skrivet med blod, blir det uppenbart att det är en modern Jack the Ripper-kopia hon har att göra med. En som dessutom tycks vara fixerad vid just Lacey.
Ska hon, en oerfaren polis, kunna överlista mördaren? En mördare vars ökända förebild lyckades undkomma alla...
Hämtat från Bokus

Oj vad mycket positivt jag hört om denna på bokbloggar därför hade jag förberett mig på en bok jag inte kunde släppa ifrån mig. Vilken besvikelse, jag tyckte inte alls den var spännande och onödigt mycket blod i början. Ibland hängde jag inte med i handlingen utan fick spola tillbaka. Jag tycker storyn inte riktigt håller, känns småsvajig. Men det sämsta är ändå uppläsaren, hon kanske är bra att läsa romaner och sådant, men som deckaruppläsare passar hon inte ett smack.
Jo jag ska läsa nästa bok i serien, men den ska jag läsa, INTE LYSSNA på.
BETYG 2

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar