måndag 29 september 2014

Min lördag på bokmässan

'
Jag klädde mig luftigt i blus, jeans och givetvis sköna skor, det är inte snyggt med gympaskor men bekvämt.(ändå fick jag ont i fötterna)
Fin utsikt från hotellrummet och mycket större rum än vi brukar ha.
Jag gick in på bokmässan på Lördagen , då var jag runt och hämtade 3 recensionsexemplar hos olika förlag, här hos Hoiförlag med Anne-Marie Schjetlein. Jag handlade också några pocket och klockan 16.00 begav jag mig upp till Bokbloggsmingelet. Det var jätteskoj att få ett ansikte på alla bloggare och vi fick även träffa författare Anna Karolina och Carol Rifka Brunt som skrivit boken Låt vargarna komma, den fick vi också som pocket. Det var även en tredje författare men eftersom man har ett minne som en guldfisk så kommer jag inte ihåg det.
JAG KUNDE INTE HELLER TA ETT ENDA KORT EFTERSOM MIN IPHONE INTE VILL SAMARBETA MED MIG, GRRR.Så bilderna har jag lånat och fått.
På kvällen var det dags att hänga lite med kompisarna, vi gick till ett intimt ställe som heter Stadge door, kanske var ställe för en liten yngre generation.  Vi kunde nog vara typ mormor till hela högen.
Vi avslutade med en liten drink i baren på Gothia Towers, vilket var bekvämt för sedan var det bara hissen upp och slänga sig i sängen.

2 kommentarer :

  1. mamma, ryggsäcken kunde du la iaf skippat? :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men praktiskt att bära alla böcker i, många hade ryggsäck.

      Radera