lördag 19 mars 2011

Födelsedagspresenter


Blommor fick jag, väldigt vackra vita rosor och en färgklick i orange. Storebror gav mig presentkort på Team Sportia och min andre bror gav mig videokamera och den fina korsstygnstavlan (som hans fru gjort). Min goa barn gav mig smycken, smink och läppstift. Min käre mor gav mig ett kuvert två veckor innan min födelsedag med pengar i. Av Anderstorps skolområde fick jag en bok och presentkort på böcker..Tusen och åter tusen tack..

Min käre kollega gav mig ett glas med godis i och sa att jag får mer sedan,,,hmm spännade.
Tack KG..♥

Så från arbetslagen (där KG ingår) ett jättefint halsband + en groda och från det arbetslag jag numera jobbar i presentkort på Faces,,så jag kan blir fin.(ansiktsbehandling)
Jag har kysst grodan flera gånger men ännu ingen prins,,vad gör jag för fel???

Så tjejgänget, dels kom de hit med mat; Italiensk buffé, som var supergod. Dessutom fick jag ett grått fruktfat, ett ljusfat och en flaska vitt,,,Tusen tack.Kan vi göra om buffén snart???

Så från boktjejgänget kom en fin vårblomma med en fjäril i och löfte om att de ska hitta på något med mig till våren..Åhh va spännade,,hoppas det blir något kul..

Så för en vecka sedan var det ett himla "tjöt" att jag skulle komma till personalrummet,,tyckte jag var lite lustigt..Då var det uppvaktning från Ekenskolans personal..Tack och åter tack..
Så februari/mars blev en månad med stor sorg och tack vare Er fick jag också känna glädje.
Tusen tack..Och det inte för presenterna utan för att ni finns.

1 kommentar :

  1. Vad roligt med fina presenter - låter spännande att allt inte har "levererats" än!

    och du, den där vita duken ser väldigt snygg ut...

    SvaraRadera