måndag 20 augusti 2018

Besviken

Ingen handträning imorgon och troligen ingen bassängträning nästa tisdag.
Detta på grund av att läkaren inte kan skriva ut läkarintyg för Förebyggande sjukpenning. (Nytt intyg som tydligen är mer komplicerat)
De i Jönköping (reumatologen) tycker att jag kunde gå ändå, intyget kommer säkert sen, men en hel eftermiddags lön som man inte ens vet om man får igen, sumpar inte jag.
Dessutom känner jag mig sämre, har svårare för att gå och är mycket tröttare. Känns hopplöst att aldrig få besked vad det är för sjukdom jag har.
Jag tog prover idag och tre av dem var inte så bra, markerade med en asterisk men ännu har de inte hört av sig från Reumatologen.
P--Myoglobin hade jag 111 µg/L  och man ska ha mindre än 70.
Två till var inte bra men tyvärr rena grekiskan att läsa ut.
Om man skulle ta och borsta tänderna och slänga sig i bingen.

5 kommentarer :

 1. Tungt att aldrig få klarhet i vad du lider av. Att känna att man mår dåligt, men inte veta varför är så otroligt jobbigt. Och man blir ju orolig när man själv kan se att värdena inte stämmer. Men, skriver läkaren ut träning trots att de inte ens vet varför musklerna reagerar som de gör? Vore det inte bättre om de lade energi på att analysera och hitta orsaken istället för att bara dämpa symptomen..??

  SvaraRadera
 2. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att läsa att du inte blir bättre, hoppas att du snart kan få en ordentlig diagnos och hjälp! Skickar dig en stor kram!

  SvaraRadera
 4. Men Mia så tråkig läsning! Att det ska vara så svårt att förstå vad som fattas dig <3 Jag håller verkligen tummarna för att du får en diagnos som går att åtgärda och det snarast! Kramar <3

  SvaraRadera