lördag 9 januari 2010


Ja då var julen slut, håller som bäst på att packa ner allting, 6 kartonger som ska upp på vinden igen. Man håller på i en månad innan jul och pyntar,handlar,bakar och fixar, sen nästan lika lång tid efter..
För Vad...................................En jädra stor bulle på magen av fett..Nu tar det minst ett år i form av promenader,sit ups oh gud vet vad..
Och så mycket vila blev det inte heller...Nästa år bokar jag in mig på ett pensionat...kanske...Igår var jag och lilla flickan ute och gick, men tyvärr klarade jag inte hela rundan utan fick halta hem,värkte så i tån,,Kan man ringa till sjukhuset och be dem kapa den..Jag vill ju kunna gå,,,
hur jag annars kunna tappa kilo....

Låter jag gnällig,,ja det är nog för det är korgvecka eller vad ni nu kallar det.Kärt barn har många namn,,kärt och kärt,,inte så himla kul alls, värk och humörsvängningar.En annan benämning är ju lingonvecka,,men vad har lingon med det hela att göra,,mer än färgen då.

Jag har läst en del under jul, men inte så mycket som jag hoppats tyvärr,,många godingar ligger kvar. Skulle hämtat min bokcirkelbok i mitt fack igår men den låg ej där så jag trippade ut igen, kunde ju inte leta,hade broddar på. Men den hade legat i konferensrummet,,hmm där titta jag inte..Men på måndag tar jag den..då får ni veta vilken.En bok jag varmt kan rekommendera är Askungar av Kristina Ohlsson, finns hos mig om ni vill låna.

Jaha,,snart påsk då,,hehe..Fast lite födelsedagar emellan bl.a min dock ej jämnt i år..nej jag fyller 25 år......
Ha det bra
Mia

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar