lördag 23 januari 2010

Lördag 23/1


På bilden är det inte kiwi i, men apelsin funkar med.
Recept på Arla http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=21481

Idag sov jag rätt länge för att vara mig, ända till kl:9.00, men jag har varit lite trött på sista tiden så det var skönt.Frukosten bestod av keso,kiwi och nötter och en rejäl kopp kaffe. Efter frukosten surfade jag lite på nätet,(varför heter det surfa egentligen??).
Så bar det iväg till Värnamo, min dotter skulle köpa skridskor. Det var rätt snabbt gjort, sedan åkte vi till Willys och jag handla, mest åt min mor och far, de har blivit så till åren att de inte fixar det själv.Jag hittade några laxfiler som man kan värma i micron,,smidigt tänkte jag.

Väl hemma var det dax för mat, korv och makaroner till barnen och lax och sallad till mig.Den var rätt god microlaxen(dock har jag inte kollat på baksidan, säkert innehåller den många E-ämnen)
När maten var uppäten fick vi lite besök, så då slank en kopp kaffe ner.(dock inget till, bra va)
Så var det promenadtime, tog en runda förbi skolan där min dotter åkte skridsko, hon var jätteduktig


Tänk att aldrig jag kunde lära mig det,,två kompisar försökte men de sa jag var ett hopplöst fall.
Jaja tur att någon är bra.

Efter tittat en stund gick jag till mor och far, jag skulle leka frisör. Min pappa hade blivit lite långhårig och det var antingen fläta eller klippa. Så jag tog min maskin och snagga till, man får ju vara så försiktig, han går på waran och då får man inte slinta med saxen.


Det gick bra och det blev några steg också, 7288 steg,,inte illa och konstigt nog gjorde det inte alls ont i tåen.Jag kunde nog gått en timme minst, men tyvärr var jag så himla kissnödig
Och nu hamna jag här framför datan..
Snart ska jag krypa ner och läsa lite,,vilken bok ska jag välja då??
Pigg,smal och glad är jätteintressant,,men känner nog för något spännade..
Ha det gott
Mia

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar